[2]

Samfundsfag A

Her får du vores komplette hjælp til Samfundsfag A på STX. Vi guider dig i, hvordan du går til eksamen i Samfundsfag og vi er gode at have ved hånden, når du skal skrive en samfundsfagsaflevering. Du kan finde hjælp til alt fra, hvordan du skriver en synopsis til, hvad økonomisk politik handler om. Nedenfor kan du se en oversigt over vores hjælp til Samfundsfag på A-niveau.

Eksamensvejledning

Når du har Samfundsfag på A-niveau, så kan du både komme op i mundtlig og skriftlig Samfundsfag. Vi har skrevet to dybdegående eksamensguides, der forklarer dig, hvordan din eksamen foregår og giver dig gode råd.

Skriftlig eksamen i Samfundsfag

Vores guide til skriftlig eksamen i Samfundsfag klæder dig grundigt på til at gå til skriftlig eksamen. I guiden får du:

Mundtlig eksamen i Samfundsfag

I vores guide til mundtlig eksamen i Samfundsfag hjælper vi dig med:

Vi har også lavet to eksempler på, hvordan en synopsis kan se ud som du kan bruge som inspiration:

Hjælp til skriftlige afleveringer

Vi hjælper dig også med dine skriftlige afleveringer. Vi har skrevet en række webbøger med opgavehjælp, hvor vi gennemgår tidligere eksamenssæt og forklarer dig, hvordan vi ville løse opgaven. I vores opgavehjælpsprodukter forklarer vi dig:

  1. hvordan du skal forstå opgavens spørgsmål
  2. hvilken viden fra bilaget du kan bruge
  3. hvordan du strukturerer din aflevering
  4. hvad du skal komme ind på i din aflevering.

Du kan se en oversigt over vores opgavehjælp her.

Noter

Vi har skrevet noter til Samfundsfag A, der giver dig et hurtigt overblik over det vigtigste fra kernestoffet:

Vi har også lavet en begrebsliste over centrale begreber til Samfundsfag. Du kan f.eks. bruge begrebslisten som et opslagsværk, hvis du har brug for en genopfriskning af et samfundsfagligt begreb.

Begreber i Samfundsfag

Her finder du forklaringer på centrale begreber i Samfundsfag på A, B og C-niveau. Kompendiet kan bruges, uanset om du går på STX, HF, HTX eller HHX.

Vi har lavet flashcards, så du kan øve dig i begreberne:

Kompendier

Vi har lavet kompendier om en række samfundsfaglige emner, hvor du får en dybdegående gennemgang af de vigtigste pointer indenfor hvert emne.

Sociologi

Økonomi

Politik

International Politik

Metode

Samfundsfag A

[2]
Bedømmelser
  • 26-07-2023
    Givet af 2.g'er på STX
  • 19-05-2021
    Givet af 3.g'er på STX