Om Studienet

Studienet.dk er en digital læringsplatform til danske gymnasieelever. Vi udgiver vejledninger, fagkompendier, analysemodeller og andre hjælpeværktøjer til en lang række fag på STX, HHX, HF og HTX. 

Vi ved, hvordan det er at gå i gymnasiet. At kæmpe med afleveringer, eksamen og alt det andet, der er vigtigt. Vi ved, at ikke alle fatter pointen med engelsk essay første gang i timen. Vi ved, at en del ikke kan få hjælp af forældre eller ældre søskende, når dansk-afleveringen er svær. Vi ved, at mange føler føler sig helt alene i verden med sin store skriftlige opgave.

Hos Studienet.dk er vi til for at hjælpe dig – lige præcis dig! Vi står til rådighed for dig i de fleste fag, præcis når du har brug for det. Og vi er lige ved hånden hele vejen, fra du starter i 1.g, til du står med huen på hovedet.

Vi bor nemlig online – også på mobilen. Vi er din personlige læringsplatform. Et univers af fagkompendier, analysemodeller, vejledninger og opgavehjælp, der er skræddersyet til dig.

Vi hjælper dig til at nå længere end bare at kunne stoffet udenad og klare afleveringen. Vores mål er, at du skal forstå det, du læser, og at du skal lære at løse opgaven. Derfor udarbejder vi altid materialerne efter vores fire grundprincipper, som du kan læse om i vores Guide til gymnasiet.

Vi er dygtige, højtuddannede fagfolk. Vi er nørder af 1. grad, som kan forklare stoffet på en måde, der giver mening for dig.

Hos Studienet.dk er det vores fornemste opgave at lave online lektiehjælp, der gør en forskel for dig. Vi er til, for at du kan klare dig godt gennem gymnasiet.

Vores rejse mod læringsplatform

Studienet.dk's historie går helt tilbage til 1995, hvor Studienet.dk startede under navnet Opgavecentralen. Det var den første internetbaserede tjeneste i Danmark, der indsamlede og offentliggjorde opgaver fra landets elever.

Studienet.dk's nyere historie starter dog i 2009, hvor vores egen redaktion begyndte at skrive og udgive vejledninger, analysemodeller og kompendier. Blandt andet blev den meget populære og anmelderroste SRP-bogen udgivet som et af de første produkter. I engelsklærenes fagblad, Anglofiles (#156) startede anmeldelsen af SRP-bogen på følgende måde: “SRP-bogen holder, hvad den lover. Det er den ultimative, netbaserede hjælp til elever - og lærere.

Vores mål er, at Studienet.dk skal være en læringsplatform med udelukkende redaktionelt udarbejdede materialer, og derfor stoppede vi i 2017 med at modtage elevopgaver. 

I dag bliver alle nye udgivelser udarbejdet af vores kompetente redaktion, som består af fagspecialister og tidligere gymnasie- og universitetsundervisere, og de tilbageværende elevopgaver bliver løbende udskiftet med analysemodeller, opgavehjælp og målrettede vejledninger. 

Hvis du er lærer på en ungdomsuddannelse, kan du få gratis adgang til Studienet, læs hvordan du får det her.

Plagiat og snyd

Vi er til for at hjælpe dig med at lære, ikke for at hjælpe dig med at snyde. Du kan læse mere om, hvordan du undgår plagiat og om vores tekniske foranstaltninger mod plagiat på denne side

Kom i kontakt med os

Du kan kontakte Studienet.dk via denne side.

Ansvarshavende redaktør: 
Jean-Christophe Balmisse
jcb@betterstudents.com

Studienet.dk udgives af forlaget Better Students ApS

Better Students ApS
Søren Frichs Vej 42P
8230 Åbyhøj
CVR. 31482933.

Du kan læse mere om forlaget Better Students på denne side: https://betterstudents.com.

Studienet findes også i Sverige og Norge