Besvarelse af problemformulering og problemstillinger

Når du har fundet frem til din problemformulering og dertilhørende problemstillinger, så skal du i gang med at besvare dem. Der findes mange måder at skrive en synopsis på og du skal gøre det, der giver bedst mening for dig. Nedenfor har vi opstillet vores gode råd til at skrive en god synopsis samt hvilke faldgruber man skal passe på.

Vores råd

  • Hold synopsen kort. Synopsen danner strukturen for din fremlæggelse og skal derfor være let at overskue. Vi anbefaler, at din synopsis er maks. 2-3 sider (uden at tælle litteraturlisten med). Husk på, at du kun har 10 minutter til den mundtlige fremlæggelse.
  • Brug punktform. Din synopsis bliver lettere at skimme igennem, hvis den er i punktform.
  • Brug stikord. På den måde er synopsen let at overskue og du undgår at læse op. Du skal bruge tilpas mange stikord til at du kan huske, hvad du skal sige, men brug ikke flere end nødvendigt.
  • Vis hvor dine pointer er fra. Der stilles krav til at dine konklusioner dokumenteres. Det vil sige, at du i din mundtlige fremlæggelse skal sige, hvor du har din viden fra. Hvis du husker at skrive, hvilke bilag du har brugt til hvilke pointer, så bliver det lettere at leve op til dokumentationskravet.
  • Kildekritik. Du viser metodiske færdigheder, hvis du er opmærksom på bila
...

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind