[105]

SRP-bogen

Her får du hjælp til dit SRP på stx. SRP-bogen vejleder dig gennem hele dit studieretningsprojekt. Du får hjælp til hele projektforløbet. Vi ser på emnevalg, problemformulering, litteratursøgning, skriveprocessen, opbygningen af din opgave og den mundtlige eksamen, hvor du skal forsvare dit SRP og reflektere over dit arbejde. 

Du får hjælp til alt dette:

SRP kan virke som et overvældende projekt at skulle i gang med. Det er et stort projekt, som er vigtigt for dit gennemsnit. Derfor har vi taget udgangspunkt i alle de udfordringer, som du kan møde i projektperioden og skriveprocessen.

SRP-bogen retter sig direkte imod kravene til studieretningsprojektet på stx. Hvis du følger SRP-bogen, sikrer du dig, at din opgave lever op til alle krav. Du kan også bruge SRP-bogen til at slå op i, hvis der er dele af projektet, hvor du har behov for hjælp. Alle afsnit giver dig en grundig vejledning og helt konkrete eksempler på, hvordan du kan gøre. 

Bogen er skrevet af redaktionen på Studienet. Vi har mange års erfaring som vejledere for store skriftlige opgaver og undervisere i gymnasiet. Derfor har vi skrevet SRP-bogen til dig, så du får et godt fundament for dit SRP, bygger delene op på den rigtige måde og leverer et stærkt forsvar til eksamen.  

Er du klar? Så lad os begynde arbejdet med dit SRP!

NB: Hvis du går på hhx eller htx bør du bruge SOP-bogen, som er vores store vejledning målrettet studieområdeprojektet.

Hvis du er startet på stx før august 2017, skal du skrive SRP efter de tidligere regler. Du kan sagtens bruge SRP-bogen alligevel, men du skal naturligvis ikke til mundtlig eksamen i projektet.

Teksten herover er kun et uddrag. Køb medlemskab for at læse den fulde tekst.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind

SRP-bogen

[105]
Bedømmelser
 • 29-04-2013
  Givet af Studerende på 3. år
  En kanon hjælp! Vil klart anbefale den til andre :)
 • 06-12-2012
  Givet af 3.g'er på STX
  Den var god, for man får en god start på sin SRP.
 • 26-03-2019
  Kan anbefales.
 • 17-02-2019
  Givet af HHX-elev på 3. år
  Virkelig solid bog, som hjælper med at få overblik over projektet og hvad det egentlig skal indeholde - kan helt klart anbefales.