Forberedelse

Her får du hjælp til din forberedelse til den mundtlige eksamen i SRP, hvor du skal forsvare dit projekt. Der er ingen forberedelsestid ved selve eksaminationen, så du skal have alt på plads hjemmefra, hvor du skal planlægge og øve din præsentation. Du skal også forberede dig godt på den efterfølgende samtale. 

Brug feedback fra tidligere prøver

På næsten alle skoler holdes mundtlige prøver i både DHO og SRO. Prøverne er en mulighed for at prøve eksamensformen, som gælder for SRP. Derfor kan du bruge dine læreres feedback fra disse prøver i din forberedelse til eksamen i SRP.

Den feedback kan du nemlig bruge til at overveje, hvad du gjorde godt ved prøverne, og hvad du har behov for at forbedre. Brugte du fx for lang tid på at gennemgå projektet? Manglede du et klart fokus i din præsentation? Havde du ikke nok fokus på, hvordan du i praksis havde brugt metoderne?  

Så start din forberedelse af SRP-eksamen med at finde den tidligere feedback frem og tage et grundigt kig på den. 

Læs projektet igennem og udvælg centrale eksempler

Det er centralt for eksamen, at du er rigtig godt inde i dit projekt. Projektet er nemlig grundlaget for dit selvstændige oplæg og udgangspunktet for din samtale ...

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind