Kom godt i gang med SRP

Du sidder nu med den nyeste version af SRP-bogen foran dig: Bogen, der vil guide dig igennem alle faser af dit Studieretningsprojekt.

Bogen indeholder grundige beskrivelser med eksempler af alle stadier af Studieretningsprojektet; fra hvordan du vælger dine fag og dit emne, hvordan du går til vejledninger med dine lærere, til hvordan du får analyseret din udleverede opgaveformulering og får skrevet din opgave og meget, meget mere. Med andre ord er der i bogen en hel masse, der kan hjælpe dig med at skrive et godt Studieretningsprojekt.

Rigtig god fornøjelse.

En flyvende start

Det, at du læser i denne bog, viser allerede, at du er seriøs omkring dit Studieretningsprojekt, hvilket er det rigtige udgangspunkt for succes. Hvis du følger rådene heri, er vi derfor heller ikke i tvivl om, at du kan ende med en god karakter - og en god oplevelse med projektet.

Vores baggrund for at skrive bogen er, at vi, siden SRP blev indført, har fulgt dens udvikling tæt. Gennem vores tilknytning til Studieportalen.dk og gymnasieverdenen har vi kunnet følge med i de vanskeligheder, eleverne har haft med projektet. Vi har aktivt besvaret utallige spørgsmål i S...

Teksten herover er kun et uddrag. Køb medlemskab for at læse den fulde tekst.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind