Indholdsfortegnelse

Dit SRP skal have en indholdsfortegnelse. Målet er at give læseren et godt overblik over opgaven og gøre det let at finde rundt i dine afsnit.

Krav til indholdsfortegnelsen

Indholdsfortegnelsen skal have et tydeligt layout. I venstre side skriver du afsnitsoverskrifterne og i højre sidetal. Du skal også lave indrykninger ved underoverskrifter, så læseren kan se, at der er tale om et underafsnit.

Opgavens hovedafsnit skal fremhæves i forhold til underordnede afsnit. Det vil sige, at fx indledning, redegørelse, analyse, diskussion, konklusion og litteraturliste, skal fremgå i større skrifttype end de underordnede afsnit.

Du må ikke medtage brødtekst, så indholdsfortegnelsen skal altså kun rumme overskrifter. Forside og resumé skal ikke med på listen, da indholdsfortegnelsen netop dækker over selve opgavens indhold.

Brug den automatiske funktion i Word

Det letteste er at lave indholdsfortegnelsen med den automatiske funktion i Word. Det kræver, at du bruger de automatiske typografier i programmet, når du skriver dine afsnit. Altså dem, du kan se på billedet herunder:

Du skal bruge overskrift 1 til opgavens hovedafsnit fx ”Indledning”, ”Redegørelse” og ”Konklusion”, mens du skal bruge overskr...

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind