Indholdsfortegnelse

I en stor opgave som SRP skal der være en indholdsfortegnelse. Indholdsfortegnelsen er en service for dine læsere, så de kan finde rundt i din opgave. Samtidig giver den også dig selv et godt overblik over om du har alle afsnit med i opgaven. 

Det er vigtigt, at indholdsfortegnelsen fremtræder i et tydeligt og velovervejet layout. Skriv overskrifter i venstre side og sidetal ude til højre. Sørg for at lave indryk ved underoverskrifter, så det fremgår, at afsnittet er et underafsnit. Husk, at det kun er dine overskrifter, der skal med i indholdsfortegnelsen - der må ikke være brødtekst med. Som navnet angiver, skal indholdsfortegnelsen dække over indholdet i din opgave - det vil sige, at titelblad og evt. forside ikke skal med. 

Nogle lærere vil foretrække, at der ikke står sidetal ud for bilagene i indholdsfortegnelsen. Tjek evt. med din lærer, om hun/han har en holdning til det.

Tip: Indholdsfortegnelsen kan laves automatisk i Word. Se under tips og tricks til Word, hvordan dette gøres. Bruger du Words automatiske indholdsfortegnelse, er du sikker på, at den får et fint layout.

NB: HUSK at opdatere din indholdsfortegnelse som noget af det allersidste, inden du afleverer dit SRP. Det g...

Teksten herover er kun et uddrag. Køb medlemskab for at læse den fulde tekst.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind