[5]

SOP-bogen

Her kan du få hjælp til dit studieområdeprojekt på hhx og htx. Projektet kaldes for SOP og er et stort tværfagligt projekt, som ligger i 3.g. Vi ser på hele projektforløbet, så du kan få hjælp med emnevalg, problemformulering, litteratursøgning, skriveprocessen, opbygning af din opgave og den mundtlige eksamen, hvor du skal forsvare dit SOP og reflektere over dit arbejde. 

Det kan virke overvældende at skulle i gang med et stort projekt som SOP, ikke mindst fordi projektet er vigtigt for dit gennemsnit. Derfor har vi taget udgangspunkt i de udfordringer, du kan møde i projektperioden. 

SOP-bogen er direkte målrettet kravene til studieområdeprojektet på hhx og htx. Ved at følge SOP-bogen får du altså mulighed for at sikre, at din opgave lever op til alle krav. Du kan også bruge SOP-bogen til at slå op i, hvis der er særlige dele af projektet, du har behov for hjælp til. I alle afsnit får du en grundig vejledning sammen med helt konkrete eksempler, som er hentet fra din uddannelse. 

Bogen er skrevet af Studienets redaktion. Vi har mange års erfaring som undervisere i gymnasiet og som vejledere for store skriftlige opgaver. Vi har skrevet SOP-bogen til dig, så du kommer til SOP i den bedste kampform, holder øjet på bolden undervejs og laver en stærk afslutning. 

Er du klar? Så lad os sparke dit SOP i gang!

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind

SOP-bogen

[5]
Bedømmelser
  • 25-11-2019
    Overskueligt og relevant guide i SOP
  • 14-10-2020
  • 11-10-2020
    Givet af HTX-elev på 3. år
  • 28-09-2020
    Givet af HTX-elev på 3. år