Engelsk grammatik

Dette er Studienets vejledning til engelsk grammatik.

Du kan læse vejledningen fra start til slut eller springe rundt i den og finde lige præcis dét grammatiske område, du har brug for at få hjælp til. Med søgefunktionen kan du hurtigt finde frem til det, du vil slå op.

Vi gennemgår alle de områder, du kan møde i gymnasiet, men guiden er generel og beskæftiger sig derfor ikke med forskellen på eksempelvis Engelsk på A- og B-niveau eller STX, HHX og HF. 

Bogen er inddelt i kapitler, der gennemgår ordklasserne og de regler, du møder i forbindelse med de forskellige ordklasser. Vi giver også hjælp til andre grammatiske områder, som er relevante for forståelsen af den engelske grammatik. 

Forklaringerne i denne bog er ledsaget af eksempler, så du kan se, hvordan de forskellige grammatiske regler og undtagelser skal bruges.

Med denne vejledning får du et fyldestgørende opslagsværk i engelsk grammatik, som er god i forbindelse med din eksamensforberedelse, eller hvis du ønsker at blive bedre til at skrive engelsk.

Har du brug for hjælp til de typiske fejlsætninger i delprøve 1 i skriftlig Engelsk, kan du se vores vejledning Engelsk Delprøve 1: Få styr på de typiske fejlsætninger.

 

Teksten herover er kun et uddrag. Den fulde tekst er kun for medlemmer.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind

Engelsk grammatik

[28]
Bedømmelser
 • 16-03-2016
  super god hjælp, ville dog være fedt, hvis man kunne downloade den som pdf
 • 23-05-2016
  Ville være meget nemmere hvis man kunne downloade den som PDF... Ellers rigtig fint.
 • 29-04-2018
  Givet af Studerende på 5. år
  Rigtig rigtig rigtig god
 • 12-03-2018
  Givet af 3.g'er på STX
  Rigtig god! Savner at kunne downloade den som PDF