Biologi/Bioteknologi & Engelsk

Et SOP med diskursanalyse er oplagt i Biologi/Biotek og Engelsk

Et SOP i Biologi/Bioteknologi og Engelsk er typisk nemmest at skrive som en opgave med en diskursanalyse. Du skal i diskursanalysen fokusere på forskellige holdninger, der findes til et biologisk eller bioteknologisk emne i offentligheden i USA, England eller et andet engelsktalende land. 

Diskursanalysen er god at arbejde med i fagkombinationen, fordi det er et krav til et SOP i Engelsk, at du kan relatere opgavens emne til kultur- og samfundsforhold i den engelsktalende del af verden. Du kan samtidig finde en del biologiske eller bioteknologiske emner, som der findes forskellige diskurser omkring i engelsktalende samfund. Vi giver konkrete forslag til emner længere nede på siden.

Metoder i opgaven

Du skal anvende metoder fra begge fag i dit SOP. Alle lærere er ikke helt enige om, hvad metodebrug i et fag præcis dækker over. Metodebrug involverer dog typisk, at du bruger nogle redskaber fra faget til at besvare spørgsmålene i din opgaveformulering. Normalt er det altså ikke nok kun at redegøre for fagligt stof, hvis du skal opfylde kravene til et SOP.

Hvilke metoder i Engelsk?

Hvis du udfører en diskursanalyse i Engelsk, tæller diskursanalysen for metodebrug. Du skal finde nogle artikler, debatindlæg eller andet, som fremstiller forskellige syn på dit emne, og som du kan udføre din diskursanalyse på. Det er en ...

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind