[69]

Dansk Litteraturhistorie

Her finder du hjælp til Dansk Litteraturhistorie med Studienets guldnoter.

I vores litteraturhistorie giver vi dig en overskuelig hjælp til alle relevante litterære perioder i Danmarks litteraturhistorie og lidt til. Her kan du læse om alle de litterære -ismer og begreber, som du vil støde på i danskundervisningen i gymnasiet.

I Studienets litteraturhistorie får et overblik over, hvilke danske forfattere og tekster, der hører hjemme i hvilke perioder. Bogen er løbende suppleret med eksempler, oversigtstabeller og forklarende tidslinier.

Studinets litteraturhistorie er god hjælp at have ved hånden - både i dansktimerne, når du skriver skriftlige opgaver og til eksamen i Dansk. 

Litterære perioder i Danmark

Du kan bruge guldnoterne til at slå en periode eller en litterær retning, som du gerne vil vide noget om, op. Noterne er også ideelle som hjælp til større skriftlige opgaver og eksamener i Dansk.

HUSK: Noterne er til hjælp og inspiration for dig i Dansk. Hvis du skal skrive en skriftlig opgave, må du gerne finde inspiration og viden i noterne, men du må ikke skrive af fra dem. Dine skriftlige opgaver skal altid være formuleret som dit selvstændige arbejde.

Skrevet af Niels Aage Linde og redaktionen på Studienet.dk

Teksten herover er kun et uddrag. Den fulde tekst er kun for medlemmer.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind

Dansk Litteraturhistorie

[69]
Bedømmelser
 • 18-08-2013
  Givet af 3.g'er på STX
  Kan både bruges til perspektiveringen til skriftlig eksamen, forberedelse til den daglige undervisning og bonus info til den mundtlige eksamen. Et must-have for enhver!
 • 23-05-2013
  Givet af 3.g'er på STX
  En meget stor hjælp!
 • 16-06-2018
  Givet af 3.g'er på STX
 • 24-05-2018
  Givet af SK-elev på 2. år
  HVORFOR KAN DEN IKKE DOWNLOADES TIL EKSAMEN