Myggestik

Her får du et hurtigt overblik over indhold og tema i "Myggestik". Det er en novelle fra Naja Marie Aidts Bavian.

Resumé af "Myggestik"

Novellen handler om en mand, der lever et succesfuldt over overskudsagtigt liv. Han er medejer af en virksomhed i mediebranchen, har en fed lejlighed på Christianshavn, og hans familie tilhører den velhavende del af samfundet. Han er meget optaget af sin krop, så han bruger lang tid på at løbe og træne. Efter en bytur i marts måned vågner han en morgen hos en fremmed kvinde, som han mødte i byen aftenen før. Det går ham på, at han ikke kan huske, om de har haft sex.

Hovedpersonen tager i familiens sommerhus med sin søster, Charlotte, der netop er vendt tilbage fra en tur til en messe i London. Mens alt går godt og hyggeligt i sommerhuset, husker han lidt flere detaljer om natten med kvinden. Han kan huske, at han havde taget hendes trusser af. Næste dag slår han græs, mens Charlotte laver frokost. De får besøg af nogle gamle venner, parret Jakob og Stine, der har taget deres baby med.

Næste morgen lægger han mærke til et myggestik på den venstre balle. Hovedpersonen og Charlotte vinker farvel til vennerne og går tur i skoven. Om aftenen er der gået hul på myggestikket. Hovedpersonen husker nu, at den fremmede kvinde havde haft blanke støvler, og at de havde røget hash. Myggestikket bliver værre og værre, og han må få Charlotte til at rense det. De få besøg af deres ældre bror, Pede, og hans børn. Mens de taler om Pedes skilsmisse, bliver det endnu værre med myggestikket. Om natten vågner han ved at myggestikket har forvandlet sig til stor, hård, betændt byld. Han må tilkalde Charlotte til at prikke hul p...

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind