HF

På HF skal du op i alle fag eller faggrupper. Det vil sige, at der er eksamen i de obligatoriske fag Dansk, Engelsk, Matematik, samt dit kreative fag eller Idræt.

I KS og NF er der to eksamener. En intern tværfaglig prøve i hvert område, og derudover vælger Undervisningsministeriet ét fag fra hver faggruppe, som du kommer til eksamen i. Derudover er der eksamen i dine fagpakkefag, valgfag og SSO. 

Få hjælp til eksamen og terminsprøver

Studienet har lavet guides til de fleste fag på HF, og vi arbejder konstant på at udvide antallet af guides og holde de eksisterende helt opdateret i forhold til Undervisningsministeriets bestemmelser. 

Formålet med vores guides er at give dig en optimal forberedelse på eksamen og hjælpe dig til et godt resultat. Vores guides er opbygget, så de hjælper dig i alle faser fra din forberedelse til selve eksamenssituationen. 

Du vil også kunne lære meget af at se vores opgavevejledninger og løsningsforslag til tidligere eksamensopgaver.

Her har du en oversigt over fagene og vores vejledninger.

Find noter, genrevejledninger og opgavehjælp

På Studienet kan du også få hjælp til din eksamensforberedelse på HF ved at anvende vores noter til fagene, genrevejledninger til opgavetyperne og vores opgavehjælp med konkrete eksempler på, hvordan du kan løse eksamensopgaverne på den rigtige måde. Brug søgefeltet på Studienet og find lige det, du har brug for.