[2]

Andre kompendier om USA

På denne side har vi samlet links til vores øvrige kompendier og topic guides, som vedrører emner relateret til USA og amerikanske forhold.

Kompendier om USA

Her kan du se de forskellige kompendier, som vi indtil videre har skrevet om USA og USA-relaterede emner.

Den kolde krig

I dette kompendium kan du få hjælp til at arbejde med den kolde krig. Dette emne er populært at inddrage i større skriftlige opgaver (fx SRP, SSO og SRO), men du kan også møde det i den daglige undervisning. Vores guide giver dig et grundigt overblik over emnet samt forslag til konkrete kildetekster, som du kan inddrage i dit arbejde.

Cubakrisen

I dette kompendium kan du få hjælp til at arbejde med Cubakrisen. Det er et populært emne at inddrage i større skriftlige opgaver (fx SRP, SSO og SRO), men du kan også møde det i den daglige undervisning. Vores kompendium giver dig et grundigt overblik over emnet samt forslag til konkrete kildetekster, som du kan inddrage i dit arbejde.

Vietnamkrigen

I dette kompendium guide kan du få hjælp til at arbejde med Vietnamkrigen. Dette emne er populært at inddrage i større skriftlige opgaver (fx SRP, SSO og SRO), men du kan også møde det i den daglige undervisning. Vores kompendium giver dig et grundigt overblik over emnet samt forslag til konkrete kildetekster, som du kan inddrage i dit arbejde.

Borgerrettighedsbevægelsen i USA

I denne topic guide kan du få hjælp til at arbejde med borgerrettighedsbevægelsen. Dette emne er meget populært at inddrage i større skriftlige opgaver (fx SRP, SSO og SRO), men du kan også møde det i den ordinære undervisning.

Topic guides om USA

Her kan du se de forskellige topic guides, som vi indtil videre har skrevet om USA. Vores topic guides er skrevet på Engelsk, fordi de primært er designet til brug i Engelsk. Du kan dog også få gavn af dem, hvis du fx arbejder med de tilsvarende emner i Historie.

The American Civil War

This topic guide will help you work with the American Civil War, and the related issue of slavery in the US. The guide is mainly intended for use in English class, but it may also be relevant for other school subjects such as History or Social Studies.

The American Dream

I denne topic guide kan du få hjælp til at arbejde med den amerikanske drøm. Du kan få et overblik over den historiske baggrund for dette ideal, samt den rolle det spiller i det moderne amerikanske samfund. Emnet er populært at inddrage i større skriftlige opgaver (fx SRP, SSO og SRO), men du kan også møde det i den daglige undervisning.

Black Lives Matter

I denne topic guide kan du få hjælp til at arbejde med Black Lives Matter-bevægelsen. Black Lives Matter er et populært emne at inddrage i større skriftlige opgaver (fx SRP, SSO og SRO), men du kan også møde det i den daglige undervisning. Vores guide giver dig et grundigt overblik over emnet samt forslag til konkrete kildetekster, som du kan inddrage i dit arbejde.

Donald Trump

I denne topic guide kan du få hjælp til at arbejde med Donald Trump. Trump og hans præsidentembede er et populært emne at inddrage i større skriftlige opgaver (fx SRP, SSO og SRO), men du kan også møde det i den daglige undervisning. Vores guide giver dig et grundigt overblik over emnet samt forslag til konkrete kildetekster, som du kan inddrage i dit arbejde.

US Immigration

I denne topic guide kan du få hjælp til at arbejde med immigration i USA. Det er et populært emne at inddrage i større skriftlige opgaver (fx SRP, SSO og SRO), men du kan også møde det i den daglige undervisning. Vores guide giver dig et grundigt overblik over emnet samt forslag til konkrete kildetekster, som du kan inddrage i dit arbejde.

Gun control

I denne topic guide kan du få hjælp til at arbejde med våbenlovgivningen i USA, samt masseskyderier og skoleskyderier. Disse emner er meget populære at inddrage i større skriftlige opgaver (fx SRP, SSO og SRO), men du kan også møde dem i den ordinære undervisning.

9/11 and the War on Terror

I denne topic guide kan du få hjælp til at arbejde med den 11. september og krigen mod terror i faget Engelsk. Dette emne er meget populært at inddrage i større skriftlige opgaver (fx SRP, SSO og SRO), men du kan også møde det i den ordinære undervisning.