Hjælp til Engelsk

På denne side finder du hjælp til faget Engelsk på både STX, HHX, HF og HTX.

Uanset om du skal have hjælp til en aflevering, forberede dig til mundtlig eller skriftlig eksamen eller bare til det daglige arbejde med Engelsk, kan du blive klædt på af Studienets guides. 

Skriftlige opgaver

På Studienet finder du hjælp til alle de fleste former for opgaver og afleveringer, du kan støde på i faget Engelsk. 

Delprøve 1

Vi giver dig hjælp til de grammatiske opgaver ved hjælp af en masse vejledende besvarelser til Delprøve 1, hvor du kan øve dig i at løse fejlsætninger og andre grammatiske opgaver.

Disse er suppleret af en vejledning til de mest typiske fejlsætninger og vores populære Engelsk Grammatik, som er et godt værktøj til dine daglige engelskafleveringer.

Analysehjælp

Vi har mere end 500 study guides, der hjælper dig med at analysere en tekst – enten fiction eller non-fiction. Nogle er hjælp til specifikke opgaveformuleringer fra tidligere opgavesæt, mens andre er analysehjælp til de allermest populære noveller, taler, digte og meget mere.

På Studienet finder du også flere analysemodeller, der helt overordnet kan hjælpe dig med at lære, hvad en analyse skal indeholde:

Opgavetyper

Vi viser dig, hvordan du bærer dig ad, når du skal skrive de forskellige opgavetyper, du kan støde på i Engelsk.

Vores vejledning til analytical essay kan du bruge uanset, om du går på STX eller HHX!  Derudover kan du også finde hjælp til de øvrige opgavetyper på STX, HHX og HF.

Hjælp til eksamen i Engelsk

Studienet hjælper dig målrettet til at blive klar til eksamen på din uddannelse. Her finder du den vejledning, du har brug for til at forberede dig effektivt:

Til den mundtlige eksamen i engelsk har vi lavet en samlet vejledning, der dækker alle uddannelser og niveauer, som du kan finde her:

Vejledning til mundtlig eksamen i Engelsk

Søger du overblik over den skriftlige eksamen i engelsk, så finder du råd og vejledning til alle uddannelser og niveauer i vores samlede guide til skriftlig eksamen i Engelsk:

Vejledning til skriftlig eksamen i Engelsk

Husk: Er du godt forberedt til eksamen, kan du meget bedre bevare roen og få et godt resultat!