Vejledning til argumentative essay

Få hjælp til at skrive et argumentative essay i Engelsk med Studienets trin-for-trin vejledning.

Denne guide er specifikt designet til at hjælpe dig med den genre, som hedder argumentative essay (eller bare essay). Du vil altid møde denne genre på HTX B, HTX A og EUX B, og den kan også dukke op på HHX A. Bemærk at kravene til genren er de samme, uanset om der står “essay” eller “argumentative essay” i opgaveformuleringen.

Et argumentative essay er dog noget andet end et analytical essay, som du også kan møde til nogle eksamener. I et argumentative essay skal du nemlig ikke analysere en konkret tekst, men i stedet behandle et overordnet emne med udgangspunkt i noget kildemateriale.

I dine instruktioner vil du normalt blive bedt om at diskutere dit emne (discuss). Opgaven kan dog også inkludere andre skrivehandlinger som fx redegørelse (account) og analyse (analysis). 

Mere hjælp

Hvis du har brug for hjælp til at skrive et analytical essay, skal du i stedet bruge vores vejledning til denne opgavegenre:

Vejledning til analytical essay

Få hjælp til at skrive et analytical essay i Engelsk med Studienets trin-for-trin vejledning. Vejledningen kan både bruges til fiction og non-fiction opgaver.

Teksten herover er kun et uddrag. Køb medlemskab for at læse den fulde tekst.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind

Vejledning til argumentative essay

[0]
Der er endnu ingen bedømmelser af dette produkt.