HHX B

Her kan du læse om eksamen i Matematik B på HHX. Eksamensformen afhænger af, om du er begyndt på HHX før eller efter 1. august 2017.

Hvis du begyndte på HHX efter 1. august 2017

Eksamen i Matematik er en projektprøve, der tager udgangspunkt i det afsluttende projekt, du skal lave i løbet af foråret inden eksamen.

Det afsluttende projekt

Det år, hvor du skal til eksamen, får du udleveret et projektoplæg med opgaver. Du skal besvare opgaverne i en projektrapport, som du skal aflevere inden eksamensplanen offentliggøres. Hvis du skal til eksamen i Matematik B, så skal du holde et kort oplæg om dit afsluttende projekt.

Du kan læse mere om det afsluttende projekt på siden Projektprøve.

Forberedelse inden mundtlig eksamen

Du skal holde et kort oplæg til eksamen, hvor du fortæller om dit afsluttende projekt. Da du ved med sikkerhed, at du skal holde oplægget til eksamen, så bør du forberede dit oplæg inden eksamen, så du har helt styr på det.

Inden eksamensperioden får du udleveret eksamensspørgsmålene. Spørgsmålene tager udgangspunkt i de emneopgaver, du har lavet.

Da du får spørgsmålene inden eksamen, så kan du forberede, hvad det kan være relevant at sige til hvert spørgsmål, hvis du trækker det til eksamen...

Teksten herover er kun et uddrag. Køb medlemskab for at læse den fulde tekst.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind