A-niveau

I dette kapitel kan du få et overblik over mundtlig eksamen i Matematik på A-niveau. Vælg din uddannelse på listen herunder:

Her får du et uddrag fra siden STX A:

En disposition er en kort oversigt over, hvad du vil sige til eksamen

En disposition til mundtlig eksamen i Matematik er en kort oversigt over, hvad du vil sige i dit oplæg til eksamen.

Der er ikke nogen faste krav til, hvordan en disposition skal se ud, eller hvor detaljeret den skal være. Vi anbefaler, at du benytter stikordsform eller skriver korte sætninger, fordi det gør dispositionerne mere overskuelige og dermed nemmere at finde hjælp i, hvis du går i stå i dit oplæg. Ligninger, formler, udregninger og lignende, som ikke kan skrives i stikordsform, skal du selvfølgelig skrive, som du plejer.

Du skriver dispositionen som en hjælp til dig selv, når du skal holde dit oplæg, så tænk ikke på, om andre forstår dine stikord.

Du bestemmer selv, om du vil skrive dine dispositioner i hånden eller på computeren. Vælg det, du synes er nemmest, og som tager kortest tid. Det vigtige er, hvad du siger til eksamen - ikke om din disposition har et pænt layout.

Brug evt. din computer til at vise simuleringer eller figurer

Du må gerne have din computer med til eksamen, så hvis du synes, at det giver mening at bruge computeren til fx at vise en simulering eller en figur, som en del af dit oplæg, så har du mulighed for det.

Selv om det kan være fristende, så fraråder vi, at du forbereder en PowerPoint-præsentation. Formålet med eksamen er, at du viser, hvad du kan, og det er svært at gøre, hvis du læser op fra en PowerPoint-præsentation...

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind