STX B

Hvis du begyndte på STX før 1. august 2017, så skal du op til en individuel prøve. Hvis du begyndte efter 1. august 2017, så skal du både op til en gruppedelprøve og en individuel delprøve. De to delprøver afholdes typisk samme dag.

Forberedelse inden eksamen

Her finder du vores forslag til, hvordan du forbereder dig inden eksamen.

Gruppedelprøven

Problemstillingerne til gruppedelprøven er ikke kendte på forhånd, dvs. at du ikke kan forberede dig på de specifikke problemstillinger.

Vi anbefaler, at du forbereder dig ved at efterligne eksamenssituationen, dvs. ved at løse opgaver i fællesskab med en eller flere af dine klassekammerater, mens I taler om, hvordan I løser opgaverne, og hvorfor I løser opgaverne, som I gør. 

Du finder alle vores råd om forberedelse inden gruppedelprøven på siden Gruppedelprøve, hvor vi bl.a. giver gode råd om, hvad du bør fokusere på, når du forbereder dig, og kommer med forslag til opgaver, I kan arbejde med.

Den individuelle prøve

Du får udleveret eksamensspørgsmålene til den individuelle prøve inden eksamensperioden, så du kan forberede, hvad du vil sige, når du skal holde dit oplæg til eksamen. Vi anbefaler,...

Teksten herover er kun et uddrag. Køb medlemskab for at læse den fulde tekst.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind