C-niveau

I dette kapitel kan du læse om mundtlig eksamen i Matematik C. Vælg din uddannelse på listen herunder for at få vores gennemgang af, hvordan eksamen foregår, og vores forslag til, hvordan du kan forberede dig inden eksamen:

Her får du et uddrag fra siden HF C:

Forbered dig til eksamen

Gruppedelprøve

Du kan ikke forberede dig på de specifikke problemstillinger

Du får ikke udleveret problemstillingerne til gruppedelprøven på forhånd, så du kan ikke forberede dig på de specifikke problemstillinger.

Få et overblik over emnerne

Din lærer udarbejder problemstillingerne, så de tager udgangspunkt i de emner, I har haft om i undervisningen. Du kan se en oversigt over emnerne i undervisningsbeskrivelsen. Spørg din lærer, hvis du er i tvivl om, hvor du finder undervisningsbeskrivelsen.

Når du har styr på, hvilke emner I har haft om, så kan du skabe dig et overblik over hvert enkelt emne. Brug fx dine bøger og noter og vores kompendier i Matematik eller Matematik C HF | Noter.

Forbered dig sammen med andre

Du vil typisk være en del af en tomandsgruppe til eksamen, og det at snakke om og diskutere, hvordan problemstillingerne kan løses, vil derfor fylde en del til gruppedelprøven.

Vi anbefaler, at du forbereder dig sammen med en eller flere fra dit hold, og at I efterligne eksamenssituationen ved at løse opgaver i fællesskab. Husk at snakke om, hvordan I løser opgaverne, og hvorfor I vælger at løse opgaverne på den måde. Du kan finde eksempler på problemstillinger til gruppedelprøven, som I kan bruge i forberedelsen, på emu.dk...

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind