C-niveau

I dette kapitel kan du læse om mundtlig eksamen i Matematik C. Vælg din uddannelse på listen herunder for at få vores gennemgang af, hvordan eksamen foregår, og vores forslag til, hvordan du kan forberede dig inden eksamen:

Mundtlig eksamen i Matematik C på STX og HF består af en gruppedelprøve og en individuel delprøve. Her får du et uddrag fra siden Gruppedelprøve:

Eksamen foregår ved, at du sammen med din gruppe arbejder med jeres problemstilling. I skal arbejde sammen om at besvare delspørgsmålene - ikke dele dem op mellem jer.

Samtidig med at I arbejder med jeres problemstilling, sidder de andre grupper i samme lokale og arbejder med nogle andre problemstillinger.

Undervejs kommer lærer og censor "på besøg" ved grupperne. Når lærer og censor er ved din gruppe, vil de snakke med jer om, hvordan I arbejder med problemstillingerne, jeres løsningsmetode, og hvilken teori I bruger. Sørg for at bruge fagsprog under eksamen, fx "Vi skal bestemme trekantens areal" frem for "Vi skal finde ud af, hvor stor trekanten er".

Når din lærer og censor snakker med jer, så er det vigtigt, at I sørger for at fremhæve de dele af jeres arbejde, der viser, at I har styr på matematikken.

I løbet af deres besøg vil lærer og censor...

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind