Projektperioden

Her ser vi på, hvordan du skal arbejde med dit eksamensprojekt på HF (EP), når du har afleveret en problemformulering.

Du skal begynde din undersøgelse

Så snart du har afleveret din problemformulering, skal du begynde på det konkrete arbejde med at undersøge problemformuleringens spørgsmål og underspørgsmål. Det er dette arbejde, du skal skrive din synopsis ud fra.

Selvom du ikke skal aflevere en stor og lang skriftlig opgave over din undersøgelse, skal selve arbejdet med din synopsis faktisk være lige så omfattende, som hvis du skulle skrive en anden større opgave, fx SSO. Derfor er det vigtigt, at du holder dig selv til ilden og kommer i dybden med dine spørgsmål.

I dette forløb har du også vejledninger, som du kan få rigtig meget ud af, hvis du forbereder dig og bruger hjælpen effektivt.

Når du er færdig med projektet og afleverer din synopsis, skal du forestille dig, at du kan skrive en opgave om din undersøgelse, der er lige så lang som din SSO. Mange glemmer dette, når de forbereder eksamensprojektet, også fordi de jo har almindelig skolegang ved siden af. Men det er faktisk meningen, at du fra slutningen af januar skal arbejde med projektet, måske ikke hv...

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind