Tidsplan

Skab overblik med en tidsplan

De fleste elever oplever, at eksamensprojektet (EP) virker som en uoverstigelig forhindring. Der er ingen grund til at lyve: projektet kan være både hårdt og stressende for dig. Men med en god planlægning kan du komme rigtig godt igennem det.

Derfor skal du allerede fra begyndelsen af projektet lave en tidsplan, som kan give dig overblik over de vigtigste milepæle i form af fx afleveringsfrister, vejledningsmøder og de forskellige arbejdsopgaver.  

Efterhånden som du kommer længere ind i dit projekt, vil det være naturligt at gøre din tidsplan mere detaljeret. Når du skriver din synopsis, bør du lave en helt detaljeret arbejdsplan, som fordeler de helt konkrete arbejdsopgaver i skriveprocessen. Du bestemmer selv, om du foretrækker et avanceret gantt-diagram eller bare tegner et skema i hånden på papir. Det afgørende er, at du skaber overblik og får struktur på dit projekt. 

Start med at sætte de datoer ind, som du kender fra skolen. Det vil sige afleveringsfrister, vejledningsmøder, eventuelle skrivedage og eksamen. Medtag også ferieperioder og tidspunkter, hvor du skal noget, så du ikke kan arb...

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind