Hjælp til Samfundsfag

Her finder du hjælp til Samfundsfag, uanset om du går på STX, HHX, HF eller HTX.

Du får f.eks. hjælp til at løse tidligere eksamensopgaver og et overblik over pensum med vores noter og vores oversigt over begreber i Samfundsfag. Hvis du gerne vil gå i dybden med et fagligt emne, så er der hjælp at hente i vores kompendier.

Hvis du skal til eksamen eller terminsprøve i Samfundsfag, så kan du finde hjælp i vores vejledninger til eksamen i samfundsfag.

Afleveringer og skriftlige opgaver

Når du skal skrive en opgave, så skal du typisk anvende samfundsfaglig metode. Vores vejledning til metode hjælper dig med at forstå alle de samfundsfaglige metoder, du har brug for at kende.

Hvis du har Samfundsfag A, vil din lærer typisk, som en del af del træningen mod den skriftlige eksamen, give afleveringer fra gamle eksamensopgaver. Vi har en stor samling af hjælp til tidligere eksamensopgaver.

Hvis du skal bruge Samfundsfag i en større skriftlig opgave, kan du finde inspiration i vores store samling af SRP'erSRO'erSSO'er

Måske har du brug for at få genopfrisket din viden om et emne i Samfundsfag. I så fald er der hjælp at hente i vores mange noter til Samfundsfag på A-, B- og C-niveau og vores samling af begreber i Samfundsfag.