Resumé og ordforklaringer

Her får du et resumé af “Fasaner” og ordforklaringer til vanskelige ord og begreber i teksten. Novellen er skrevet af Helle Helle og udgivet i 1996.

Resumé

“Fasaner” handler om en unavngiven jegfortæller, der bor alene i en lejlighed. En dag ringer en fremmed mand på døren. Manden præsenterer sig som Richard. Han er tilfældigt kommet forbi huset, da han skulle hente nogle fasaner hos en mand i området. Richard har tidligere boet i fortællerens lejlighed. Han forklarer, at han har glemt et billede og en kommode i sin flytning for år tilbage. Fortælleren siger, at vedkommende venter gæster, men lukker alligevel Richard ind og lader ham gå i kælderen.

Richard leder efter sine ting i husets kælder, hvor han finder kommoden, men ikke billedet. Fortælleren byder ham på et glas vand i sin lejlighed, hvor Richard ærgrer sig over det manglende billede. Det får fortælleren til at tage et billede ned i soveværelset og gemme det under sin seng, mens Richard ikke ser det. Da Richard lidt senere fortæller om billedets store betydning for ham, henter fort...

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind