SRP i Spansk

Har du valgt Spansk som det ene fag til dit Studieretningsprojekt? Så kan du her finde hjælp og inspiration til netop din opgave, uanset om du går på HHX eller STX. Her på siden finder du nemlig hjælp og inspiration til alle faserne af SRP - lige fra valg af emne til litteraturliste.

Læs Studienets eksempler og få inspiration

På denne side finder du Studienets samling af SRP'er, der alle har Spansk som det ene fag. Læs dem og få inspiration til, hvordan du kommer i gang med din egen opgave og til hvordan du skriver SRP i faget Spansk. Blandt eksemplerne kan du læse SRP'er, der er skrevet i Spansk A eller B kombineret med eksempelvis Engelsk A, Samfundsfag B eller Dansk A. Uanset om du skal skrive om Cuba-krisen eller magisk realisme, finder du uden tvivl inspiration i nogle af eksemplerne nedenfor.

Få hjælp af Studienets SRP-bog

Når du skal skrive Studieretningsprojekt i 3.g, skal du først vælge fag og emne, og senere komme med et udkast til en opgaveformulering. Når du har fået udleveret din officielle opgaveformulering fra din lærer er skrivefasen i gang, og to uger senere skal du aflevere den færdige opgave.

Hos Studienet anbefaler vi, at du bruger vores vejledning til Studieretningsprojektet, som vi har kaldt 'SRP-bogen'. Med den får du hjælp og vejledning fra start til slut - lige fra valg af fag til at generere en automatisk indholdsfortegnelse. Få hjælp fra vejledningen og inspiration fra eksemplerne nedenfor, og bliv klar til at skrive SRP i Spansk!

Læs SRP-bogen her