Eksempel på speech analysis

Introduktion

Det er altid godt med et konkret eksempel eller to for at forstå teorien bag taleanalyse. Her på Studienet har vi mange analyser af specifikke taler, som du kan dykke ned i. På denne side kan du finde links til nogle af de største, og vi giver dig også tips til at skrive et essay om en tale.

Eksempler på taleanalyser

Der findes mange interessante taler inden for den engelsktalende verden, og der kommer hele tiden nye til. Her har vi plukket et par af de mest populære ud, som samtidig repræsenterer et bredt spektrum af emner, lande og talere, hvis du har lyst til at kigge nærmere på dem:

Vil du hellere selv bladre lidt rundt i vores mange analyser af taler, kan du finde dem her.

Skriv essay om en tale

Det kan være, du skal skrive et essay eller en større skriftlig opgave om en tale i Engelsk. I så fald kan du få god hjælp til det ved at læse sektionen om, hvordan man skriver et analytical essay om non-fiction på STX i vores produkt “Vejledning til analytical essay”.

Taler hører under non-fiction, og i dette produkt fører vi dig systematisk igennem et færdigskrevet essay om en Michelle Obama-tale og forklarer undervejs, hvad vi gør og hvorfor. Selvom opgavehjælpen er rettet mod essays (og ikke større skriftlige opgaver) og specifikt m...

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind