Hjælp til Naturvidenskabelig faggruppe (NF)

Få hjælp til Naturvidenskabelig faggruppe med Studienets store samling af forskellige opgaver i NF.

Bliv god til NF
Naturvidenskabelig Faggruppe er et fag på 1. år på HF. Det består af fagene Kemi C, Biologi C og Geografi C. På Studienet har vi lige her på siden samlet nogle gode eksempler på opgaver i NF.
Nogle gange skal du arbejde med geografi, kemi og biologi enkeltvist, og andre gange skal du arbejde fællesfagligt med alle fagene. Med vores store opgavesamling kan du lære om teorien fra de enkelte fag. Men du kan også se finde nogle gode eksempler på fællesfaglige opgaver. Du kan bruge opgaverne, hvis du skal have hjælp til at lave dine egne skriftlige opgaver i NF. Vi har både samlet rapporter, projekter, emneopgaver og evalueringsopgaver, så du kan få inspiration til alle de skriftlige opgavetyper i NF. 
Opgaverne behandler mange spændende emner fra undervisningen i NF, så du kan også bruge dem til at få udbygget din viden i Naturvidenskabelig Faggruppe.
Brug Studienets opgaver, og bliv bedre til NF!

Bliv klar til eksamen
Eksamen i NF består af to dele. I A-delen skal du tage udgangspunkt i en evalueringsopgave. På Studienet har vi lavet en vejledning til evalueringsopgaven, som du kan bruge fra start til slut. Se vejledningen her. Du kan også se vores eksemplariske evalueringsopgaver om grundvand og fossile brændsler og lære, hvordan den fællesfaglige evalueringsopgave skal se ud.
B-delen handler om et forsøg fra undervisningen i NF. Her på siden kan du finde nogle gode eksempler på rapporter i NF.

Så hvis du gerne vil blive bedre til NF og blive klar til din eksamen, får du rigtig meget ud af at se vores store samling af forskellige opgaver i NF.