Bioteknologi Kompendier

Find Bioteknologi Kompendier på Studienet.dk. Find inspiration og hjælp i materialer af typen Bioteknologi Kompendier.
 • Genteknologi Biologi A, Biologi B, Biologi C …

  Biologi C, B og A + Biotek A. Genteknologi er forskellige metoder, der bruges til at få viden om levende organismers arvemasse eller ændre på arvemassens sammensætning. Her i kompendiet kan du læse om (…)

 • pH-beregning Bioteknologi A, Kemi A, Kemi B …

  Kemi B og A + Biotek A. Forstå pH-beregninger. Vi gennemgår alt det du behøver at vide om pH-beregning på Kemi B, Kemi A og Biotek A. Dette kompendium bygger videre på vores kompendium om syrer og bas (…)

 • Det centrale dogme Biologi A, Biologi B, Biologi C …

  Biologi C, B og A + Biotek A. Det centrale dogme handler om, hvordan celler kopierer deres DNA, og hvordan cellerne oversætter DNA til protein. Det centrale dogme omfatter de to processer DNA-replikat (…)

 • Nedarvning Biologi A, Biologi B, Biologi C …

  Biologi C, B og A + Biotek A. Nedarvning er det område af Biologi, der handler om, hvordan egenskaber går i arv fra forældre til afkom. Dette kompendium gennemgår, hvad du skal vide om nedarvning på B (…)

 • Mikrobiologi Biologi A, Biologi B, Biologi C …

  Biologi C, B og A + Biotek A. Mikrobiologi er den gren af Biologi, der handler om mikroorganismer. Mikroorganismer er typisk encellede organismer, der kan vokse alene eller i en koloni med andre encel (…)

 • Nervesystemet Biologi A, Biologi B, Biologi C …

  Biologi C, B og A + Biotek A. Nervesystemet forgrener sig gennem hele kroppen og sætter alle kroppens dele i forbindelse med hjernen. Nervesystemet gør det derfor muligt for forskellige dele af kroppe (…)

 • Enzymer Biologi A, Biologi B, Biologi C …

  Biologi C, B og A + Biotek A. Enzymer er proteiner, der medvirker til at få kemiske reaktioner til at forløbe. De fleste reaktioner i levende organismer forløber vha. enzymer. Her i kompendiet kan du (…)

 • Kemisk ligevægt Bioteknologi A, Kemi A, Kemi B

  Forstå kemiske ligevægte. En letforståelig gennemgang af alt, hvad du behøver at vide på Kemi B og på Kemi A. Kompendiet hjælper dig blandt andet med at forstå begreber som: Kemisk ligevægt Reaktionsb (…)

 • Proteiner Biologi A, Biologi B, Biologi C …

  Biologi C, B og A + Biotek A. Proteiner er de vigtigste byggesten i levende organismer, og proteiner får de fleste kemiske reaktioner i organismer til at forløbe. Proteiner er også et af de tre hovedn (…)

 • Celler Biologi A, Biologi B, Biologi C …

  Biologi C, B og A + Biotek A. Celler er de mindste enheder, der kan leve og formere sig selvstændigt. Alle levende organismer består af en eller flere celler. Her i kompendiet kan du læse om, hvilke c (…)