[3]

Opgaver om funktioner af to variable

Her kan du få hjælp til at løse nogle af de opgaver om funktioner af to variable, der kan indgå i eksamenssæt til Matematik A på STX.

Hvis du går på HHX, så kan du få hjælp til at løse opgaver om optimering af funktioner af to variable i Opgaver om optimering af funktioner af to variable.

Hver vejledning handler om én type af opgave. Vejledningerne kan både hjælpe dig med at genkende og løse forskellige typer af opgaver. I vejledningerne er der også eksempler på opgaver, som vi har lavet, så de ligner eksamensopgaver.

Vi har løst opgaveeksemplerne i vejledningerne med de metoder, der er gennemgået i vejledningerne. I besvarelserne har vi brugt CAS-værktøjerne WordMat, Maple™ og TI-Nspire™. Du kan få hjælp til at bruge et CAS-værktøj i vores vejledninger til WordMat, GeoGebra™Maple og TI-Nspire.

Vi anbefaler, at du begynder at øve dig på at bruge løsningsmetoderne i god tid inden din eksamen, så du kan nå at blive fortrolig med metoderne inden eksamen.

Du kan finde vejledninger til opgaver inden for andre emner, fx differentialregning og integralregning, i Matematik med hjælpemidler.

Opbygning

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind

Opgaver om funktioner af to variable

[3]
Bedømmelser
  • 08-02-2023
    Givet af Folkeskoleelev i 9. klasse
  • 31-01-2023
    Givet af 3.g'er på STX
  • 25-11-2021
    Givet af 3.g'er på STX