[1]

Opgaver om optimering af funktioner af to variable

Her kan du få hjælp til at løse mange af de opgaver om optimering af funktioner af to variable, der kan indgå i eksamenssæt til Matematik A og B på HHX.

Hvis du går på STX, så kan du få hjælp til at løse opgaver om funktioner af to variable i Opgaver om funktioner af to variable.

Hver vejledning handler om én type af opgave. Vejledningerne hjælper dig både med at genkende og løse forskellige typer af opgaver om optimering af funktioner af to variable. I vejledningerne er der også en række eksempler på opgaver, som vi har lavet, så de ligner eksamensopgaver. Vi har løst opgaverne med de metoder, der er gennemgået i vejledningerne. I besvarelserne har vi brugt CAS-værktøjerne WordMat og Maple™. Hvis du har brug for hjælp til at bruge et CAS-værktøj, så foreslår vi, at du kigger i vores vejledninger til WordMat, GeoGebra™Maple og TI-Nspire™.

Vi anbefaler, at du begynder at øve dig på at bruge løsningsmetoderne i god tid inden din eksamen, så du kan nå at blive fortrolig med metoderne.

Du kan finde vejledninger til opgaver inden for andre emner, fx differentialregning og økonomi, i Matematik med hjælpemidler.

Opbygning

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind

Opgaver om optimering af funktioner af to variable

[1]
Bedømmelser
  • 09-06-2022
    Givet af HHX-elev på 2. år