Biologi A skriftlig eksamen

Her finder du Studienets webbog med guider til den skriftlige eksamen i Biologi A på STX.

I guiderne får du overskuelige vejledninger til at løse de fleste opgavetyper, som du kan møde til eksamen. I hver guide får du derudover en række eksempler på eksamensopgaver, som vi viser dig, hvordan du løser ved hjælp af guiden. 

Alle vores guider har desuden henvisninger til vores kompendier i Biologi. I kompendierne finder du præcise og fyldestgørende gennemgange af den teoretiske viden, du skal bruge for at løse opgaver om et bestemt emne til eksamen.

Webbogen er derfor en komplet og overskuelig samling af alt, du skal bruge for at forberede dig godt til den skriftlige eksamen i Biologi A.

Webbogen er skrevet af Studienets egne fagredaktører i Biologi. Vi har stor erfaring med at løse eksamenssæt i skriftlig Biologi A – og vi ved, hvordan du besvarer skriftlige eksamensopgaver både kortfattet og fyldestgørende. Derfor er der ingen overflødige forklaringer eller oplysninger i webbogen. I stedet får du en præcis gennemgang af netop de fremgangsmåder og informationer, du skal bruge til eksamen– overskueligt præsenteret inden for fem overordnede emner: biokemi, genetik og genteknologi, fysiologi og cellebiologi, økologi samt evolution og populationsgenetik. 

Hvis du læser webbogen kronologisk, får du således al den viden, du skal bruge til den skriftlige eksamen i Biologi A på STX. Du kan også bruge webbogen som opslagsværk, hvis du blot har brug for en kort og tilstrækkelig forklaring på, hvordan du løser en bestemt opgavetype i et eksamenssæt.

Webbogen er i øjeblikket under udvikling. Vi tilføjer derfor løbende nye guider inden for hvert emne. Kig forbi jævnligt, hvis du vil se vores nyeste guider til at løse opgaver i Biologi A.

 

Teksten herover er kun et uddrag. Køb medlemskab for at læse den fulde tekst.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind

Biologi A skriftlig eksamen

[1]
Bedømmelser
  • 29-06-2018
    Givet af 2.g'er på STX
    God hjælp