Forberedelse til eksamen

Eksamen i skriftlig Biologi A kommer bredt omkring alt kernestoffet i Biologi A. Derfor er det en god ide, at du kender og forstår alt kernestoffet i Biologi A, inden du skal til eksamen.

Brug Studienets kompendier

Vi anbefaler dog ikke, at du læser hele dit pensum i Biologi, inden du skal til skriftlig eksamen. Dine lærebøger indeholder typisk mange detaljer, som er overflødige at kende til eksamen. Derfor tager det lang tid at læse bøgerne, og samtidig er det svært at overskue, hvilke oplysninger i bøgerne du faktisk skal kunne til eksamen. Vi anbefaler, at du i stedet bruger Studienets kompendier i Biologi til at læse op. Kompendierne gennemgår tilsammen alt kernestoffet i Biologi, men indeholder ikke oplysninger, som du ikke skal kende til eksamen. Find alle Studienets kompendier i Biologi her.

Vi anbefaler, at du downloader webbøgerne og tager dem med til eksamen, hvor du ikke må have adgang til internettet. Du kan downloade produkterne via vores app til pc eller Mac.

Løs gamle eksamenssæt

Det er en rigtig god øvelse at løse gamle eksamenssæt, når du forbereder dig på din skriftlige eksamen. De gamle eksamenssæt giver en god fornemmelse for, hvordan eksamensopgaver er opbygget, og hvor lang tid du kan br...

Teksten herover er kun et uddrag. Køb medlemskab for at læse den fulde tekst.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind