Hjælp til International økonomi (IØ)

Her finder du hjælp til International økonomi (IØ) A og B på HHX.

Du kan fx blive klædt på til eksamen med vores vejledning til skriftlig eksamen i International økonomi, og du kan finde hjælp til stort set alle emner i pensum i vores mange noter til både A- og B-niveau.

Skriftlige opgaver

Du skal løse en række skriftlige opgaver som del af den løbende undervisning i International økonomi. Nogle af opgaverne stammer sandsynligvis fra tidligere eksamenssæt. Hvis du bliver stillet sådan en opgave, så kan du finde hjælp i vores mange eksempelbesvarelser af tidligere eksamenssæt.

Du kan også finde hjælp til at bruge International økonomi i de større skriftlige opgaver. Du kan se, hvordan andre elever har inddraget International økonomi i deres SRO eller SRP. Hvis du er begyndt på HHX i 2017 eller senere, så skal du skrive SOP i stedet for SRP. De to opgaver minder meget om hinanden, og du kan derfor sagtens finde hjælp til dit SOP i vores samling af SRP'er.

Skriftlig eksamen og terminsprøve

Hvis du har International økonomi på A-niveau, så kan du komme til skriftlig eksamen i faget. Du bliver godt klædt på til eksamen med vores vejledning til skriftlig eksamen i International økonomi. I vejledningen kan du blandt andet læse om, hvordan du forbereder dig bedst muligt inden eksamen, og hvad du skal huske, når du sidder til selve eksamen.

Du kan også bruge vores vejledning til skriftlig eksamen, hvis du skal til skriftlig terminsprøve i International økonomi.