Den debatterende del

Her får du tre forslag til, hvilket hovedsynspunkt du kan vælge at argumentere for i den debatterende del af din besvarelse om de etablerede mediers ansvar for den offentlige debat. Bemærk, at du kun skal vælge ét hovedsynspunkt at argumentere for, så nedenfor oplister vi altså bare nogle forskellige muligheder for, hvad du eventuelt kan vælge.

De etablerede medier svigter deres ansvar i forhold til den offentlige debat

Du kan vælge at argumentere for, at de etablerede medier har et ansvar for at skabe en nuanceret offentlig debat, som de lige nu svigter i stort omfang.

Du kan understøtte dit synspunkt med et eksempel. Her kan du fx tage udgangspunkt i Carsten René Jørgensens pointe om, at etablerede medier som DR og Information har indført programmer og artikelserier, som helt bevidst giver taletid til kontroversielle og ekstreme stemmer. Du kan argumentere for, at Jørgensens eksempler er tegn på en generel tendens, hvor de etablerede medier i stigende grad søger efter ekstremerne og glemmer nuancerne, fordi det er med til at give høje oplags-, lytter- eller seertal og dermed flere penge i kassen.

Du kan argumentere yderligere for dit synspunkt ved at fremhæve eksempler på, at de etablerede medier i...

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind