Den diskuterende del

Her kan du få hjælp til at skrive den diskuterende del af din debatterende artikel om de etablerede mediers ansvar for den offentlige debat.

Præsentér konteksten for diskussionen

Inden du dykker ned i synspunkterne fra Jacob Birklers tekst, kan det være en god idé at give en kort præsentation af den kontekst, som diskussionen placerer sig i. Her kunne du fx komme med nogle korte, generelle pointer om debatkulturen i dagens medier, som kan bygge bro til din gennemgang af synspunkterne fra Birklers debatindlæg.

Det kunne fx være væsentligt at komme ind på de etablerede mediers tendens til at ‘låne’ elementer fra de sociale medier - fx ved at have kommentarfelter og links til deling af indhold under deres online-artikler eller videoer. Det kan være med til at vise, hvordan medierne i stigende grad inviterer almindelige mennesker til at dele deres holdninger. 

Du kan måske også have brug for at sige noget mere overordnet om de sociale medier og den debatkultur, de typisk fremmer. Her skal du dog passe på ikke at komme for langt væk fra dit hovedemne, som jo netop er de etablerede mediers ansvar for den offentlige debat, ikke de social...

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind