Guide til TI-Nspire™ CAS Student Software

Denne guide viser dig, hvordan du bruger de vigtigste funktioner i TI-NspireTM til skriftlig eksamen i matematik på A-, B- og C-niveau.

TI-Nspire™ er et stærkt CAS-værktøj. I denne guide får du en god introduktion til at komme i gang med programmet. Desuden forklare vi, hvordan du kan bruge TI-Nspire™ til at løse en lang række typeopgaver ved den skriftlige matematikeksamen.

TI-Nspire™ findes både som computerprogram og som håndholdt lommeregner. Dette er en fælles guide for de to redskaber. De steder, hvor der er stor forskel på, hvordan du bruger TI-Nspire™, findes et afsnit til hvert redskab. Er der blot mindre forskelle mellem versionerne, er det nævnt i de fælles afsnit. Guiden kan altså bruges, uanset om du har computerprogrammet, den håndholdte lommeregner eller begge dele.

OBS: Der findes flere modeller af den håndholdte lommeregner, men de fungerer meget ens. I denne guide nøjes vi derfor med at tage udgangspunkt i den mest almindelige model, TI-Nspire™ CX CAS.

TI-Nspire til eksamen

Hvis du allerede er god til at arbejde med TI-Nspire™, anbefaler vi vores guide Hurtig vejledning til TI-Nspire™. Du kan hente guiden som en pdf-fil, og du må gerne tage den med til eksamen.

Teksten herover er kun et uddrag. Køb medlemskab for at læse den fulde tekst.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind

Guide til TI-Nspire™ CAS Student Software

[0]
Der er endnu ingen bedømmelser af dette produkt.