Guide til TI-Nspire™ CAS Student Software

Denne guide viser dig, hvordan du bruger de vigtigste funktioner i TI-Nspire™ til skriftlig eksamen i matematik på A-, B- og C-niveau.

TI-Nspire er et stærkt CAS-værktøj. I denne guide får du en god introduktion til at komme i gang med programmet. Desuden forklarer vi, hvordan du kan bruge TI-Nspire til at løse en lang række typeopgaver ved den skriftlige matematikeksamen.

TI-Nspire findes både som computerprogram og som håndholdt lommeregner. Dette er en fælles guide for de to redskaber. De steder, hvor der er stor forskel mellem computerprogrammet og den håndholdte lommeregner, har vi skrevet et afsnit til hvert redskab. Er der blot mindre forskelle mellem versionerne, er det nævnt i de fælles afsnit. Guiden kan altså bruges, uanset om du har computerprogrammet, den håndholdte lommeregner eller begge dele.

OBS: Der findes flere modeller af den håndholdte lommeregner, men de fungerer meget ens. I denne guide nøjes vi derfor med at tage udgangspunkt i den mest almindelige model, TI-Nspire CX CAS.

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind

Guide til TI-Nspire™ CAS Student Software

[2]
Bedømmelser
  • 14-01-2021
    Givet af Underviser på Andet
  • 03-10-2020
    Givet af HFe-elev på 2. år