Matematik A STX - 15. august 2018

Her er Studienets besvarelse af opgaverne fra den skriftlige eksamen i Matematik A på STX d. 15. august 2018.

Delprøven uden hjælpemidler

Den første delprøve består af opgave 1 - 6.

Vi har lavet to versioner af vores løsninger til opgaverne. Den ene version er lavet, så den ligner en eksamensbesvarelse. Den anden version indeholder ekstra forklaringer og henvisninger til de formler, vi har brugt til at løse opgaverne. Formlerne kan findes i den centralt udmeldte formelsamling til STX A (maj 2018). Du kan finde et link til formelsamlingen i vores vejledning til skriftlig eksamen i Matematik.

Delprøven med hjælpemidler

Den anden delprøve består af 19 delopgaver fordelt på opgave 7 - 13.

Vi har løst opgave 7 - 13 med CAS-værktøjet WordMat. Husk at notere øverst i din besvarelse, hvilket CAS-værktøj du har løst opgaverne med. Du kan få hjælp til at bruge CAS-værktøjer i vores vejledninger til WordMat, GeoGebra™Maple™ og TI-Nspire™.

Mange af opgaverne i delprøven med hjælpemidler kan løses ved at bruge de metoder, der er gennemgået i Matematik med hjælpemidler - Guide. Hvis du kan løse en opgave med en metode fra guiden, så finder du et link til metoden sammen med vores opgaveløsning. Hvis du har problemer med at løse en opgave, så anbefaler vi, at du prøver at løse opgaven med den metode, vi henviser til, inden du kigger på vores løsning.

Her får du et uddrag af vores besvarelse af opgave 4:

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind

Matematik A STX - 15. august 2018

[0]
Der er endnu ingen bedømmelser af dette materiale.