WordMat-guide

I denne detaljerede guide til WordMat, viser vi, hvordan du kan bruge WordMat til at løse opgaver i matematik på A-, B- og C-niveau, uanset om du arbejder på Mac eller pc.

Guiden giver dig en god introduktion til at komme i gang med programmet. Desuden bliver du guidet igennem en lang række af WordMats funktioner, som du kan bruge til at løse de opgaver, der typisk optræder i den skriftlige matematikeksamen.

WordMat er et gratis CAS-program, som arbejder direkte sammen med Words formel-editor. Fordelen ved at bruge WordMat frem for andre CAS-programmer, som fx TI-Nspire™ og Maple™, er, at indskrivning og beregninger foregår samtidig. WordMat er derfor vores favoritværktøj til at løse skriftlige eksamensopgaver i matematik.

Vi anbefaler, at du lærer WordMat at kende i god tid inden eksamensperioden, så du er vant til at bruge WordMat, når du skal til den skriftlige eksamen. Et godt kendskab til WordMats funktioner og genveje kan gøre opgaveløsningen en del hurtigere, hvilket er en fordel til eksamen, hvor du kan være presset på tid.

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind

WordMat-guide

[3]
Bedømmelser
 • 11-08-2018
  Givet af HTX-elev på 3. år
  Overskuelig
 • 08-06-2021
  Givet af HFe-elev på 2. år
 • 30-09-2020
  Givet af Underviser på HF