WordMat-guide

Her får du en fuldstændig og letforståelig guide til, hvordan du bruger de vigtigste funktioner i WordMat til skriftlig matematik på A-, B- og C-niveau, uanset om du arbejder på Mac eller pc.

Guiden giver dig en god introduktion til at komme i gang med programmet. Desuden bliver du guidet igennem en lang række typeopgaver fra den skriftlige matematikeksamen, hvor WordMat er et særligt nyttigt værktøj.

WordMat er et gratis CAS-program, som arbejder direkte sammen med Words formel-editor. Du kan spare meget tid ved at bruge WordMat ift. andre CAS-programmer som TI-Nspire™ og Maple™, fordi indskrivning og beregninger i WordMat foregår samtidig.

Til eksamen, hvor tiden er knap, er det meget vigtigt at kunne løse opgaverne hurtigt, og derfor er WordMat vores favoritværktøj til at løse skriftlige eksamensopgaver i matematik.

Det er en god idé, at du hurtigt kommer i gang med at løse opgaver i WordMat, så du lærer programmet at kende. Det vil hjælpe dig med både at spare tid og få en højere karakter.

WordMat til eksamen

Er du god til WordMat, men vil gerne have en liste over programmets almindeligste funktioner? Så anbefaler vi vores WordMat Eksamensvejledning. Denne lynguide henvender sig til studenter, som allerede er bekendt med WordMat. Du kan hente guiden som en pdf-fil, og du må gerne tage med til eksamen.

Teksten herover er kun et uddrag. Køb medlemskab for at læse den fulde tekst.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind

WordMat-guide

[1]
Bedømmelser
  • 11-08-2018
    Givet af HTX-elev på 3. år
    Overskuelig