Personer og miljø

Moren

Første gang vi ser moren, er hun allerede død. Faren har viklet hendes lig ind i et hvidt lagen og smidt hende om bag i bilen. Vinden letter på lagenet, så vi kan se hendes ansigt. Vores første indskydelse er, at det er faren, der har slået hende ihjel. Den mistanke bliver bestyrket af det første flashback. Her ser vi, hvordan moren fortæller Lise, at hun skal flytte. Faren siger, det er fordi hun har fundet en anden familie, som hun elsker højere end dem:

MOREN: Jamen, jeg bliver nødt til at rejse, lille skat. Far og mig, vi har det ikke så godt sammen mere. Men jeg elsker dig. Og jeg vil altid være her for dig, uanset hvad der sker. 
LISE: Hvordan vil du så rejse, mor?
MOREN: Fordi … at mig og far ikke har haft det godt sammen længe. Og det er svært at bo sammen, når man ikke har det godt. Men lige så tit, vi kan, så skal vi to se hinanden. Ikke?
FAREN: Mor har fundet en ny familie, som hun elsker højere end os, Lise. 
[03:17-04:00]

Moren vil altså skilles fra faren. Hun har tilsyneladende fundet en anden kæreste. Farens bitre kommentar gør, at vi formoder, at det må være ham, der har slået moren ihjel. 

Lise bliver sur på moren

Farens kommentar får et skænderi til at bryde ud mellem moren og faren. På et tidspunkt beder moren Lise om at gå op på hendes værelse, så forældrene kan fortsætte deres skænderi uden h...

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind