Ungdom og identitet - Ungdomslivet i dag

  • HHX 1. år
  • Dansk A
  • 10
  • 5
  • 1653
  • PDF

Artikel: Ungdom og identitet - Ungdomslivet i dag

En artikel om ungdom og identitet som indeholder følgende: Noget om det ikke er let at være ung i dag, da der er mange ting som sker i teenageårene. Og i denne opgave er der særligt lagt væk på at unge havner i stofmisbrug,druk, kriminalitet eller bare begynder at ryge alt for tidligt. Men også lagt vægt på piger idag nemt kan blive fanget af anoreksiens og bulimiens frygtelige verden samt at der har været snak om at fjerne su'en, så det ikke gør det nemmer for unge at gennemfører en uddannelse. Dette er kort, hvad opgaven indeholder, det hele vil selvfølgelig være noget mere uddybne i opgaven.

Lærers kommentar

Du har skrevet en fin og engageret aflevering om: ungdomslivet i dag.
Struktur: fin sammenhæng mellem din indledning og afslutning = fint fokus i din indholdsdel.
Sprog: varieret, levende og flydende

Elevens kommentar

Tegnsætningen: At jeg skal huske aldrig komma foran navneform: ex" at få" - "at hjælpe" med videre.

Uddrag

Ungdommen er, som sagt ikke let. Der sker mange ting i teenageårene. Særligt er det nok svært for de unge, der havner i stofmisbrug, druk, kriminalitet eller bare begynder at ryge alt for tidligt. Pigerne kan nemt blive fanget af anoreksiens og bulimiens frygtelige verden. Men at der er snak om, at fjerne SU'en gør kun økonomien svære for de unge, og ikke mindst at gennemfører deres uddannelse.
Hvorfor tage stoffer?
Flere og flere unge i dag har prøvet, at tage stoffer på en eller anden måde. Det kan være, fordi deres venner har gjort det, og så vil de ikke holdes udenfor. Men hvorfor gøre det bare, fordi ens venner gør det? Ja, det kan diskuteres, men de fleste fornuftige folk ville sige, at man er for dum, hvis man gør det begrund af dem. Når unge kommer ud i stofmisbrug, starter det tit med, at de prøver det engang, men efter som de faktisk syntes det er ret sjovt, så vil de prøve det igen til... Køb adgang for at læse mere

Ungdom og identitet - Ungdomslivet i dag

[0]
Der er endnu ingen bedømmelser af dette materiale.