Fleggaard, strategisk og konkurrencemæssig situation

 • HHX 2. år
 • Afsætning A
 • 10
 • 12
 • 2929
 • PDF

Fleggaard, strategisk og konkurrencemæssig situation

Opgave skrevet om Fleggard.
Opgaven indeholder en strategisk analyse af virksomheden, og en redegørelse af den nuværende konkurrencemæssige situation.. Den behandler kapitel 2,3,4 og 6 i "Afsætnings A"-lærebogen. Opgaven er skrevet i 2010.

Opgave 1:

Interne og eksterne forhold for Fleggaard.

Opgave 2

Strategisk analyse af Fleggaard

Opgave 3

Diskussion af Fleggaards vækststrategi

Indhold

Opgave 1 3
Swot-analyse 3
Opgave 2 5
Opgave 3 6
Konklusion 7
Bilag 1. Omverdensmodel 8
Bilag 2. Værdikædeanalyse 9
Bilag 3. E-handelstrappen 11
Bilag 4. Vækststrategi 12
Bilag 5. Konkurrencestrategi 12

Uddrag

Opgave 2
Målet for enhver ambitiøs virksomhed er at skabe vækst indenfor det marked de er på, og gennem den vækst opnå et overordnet mål om at vokse og få en acceptabel indtjening, derudover er også flere forskellige former for vækst, som de gør brug af. Den vækst Fleggaard satser stærkest på er at øge dynamikken i organisationen og især på medarbejderne i virksomheden trives og det er her deres kerneværdier er, samt også at skabe vækst for at mindske den risiko for at blive udkonkurreret af andre aggressive og vækstivrige konkurrenter. Fleggaard vil skabe vækst fordi de gerne vil udvide deres kerneområder og deres kompetencer ud til et bredt forretningsområde og kunne tilbyde deres kunder den bedst mulige løsning, da kunden altid er i centrum for Fleggaard, og deres loyalitet betyder meget. Så har de opnået en tilfredshed eller loyalitet overfor deres kunder ved grænsehandlen, vil de kunne overføre denne til deres nye forretningsområder og dermed hurtigt blive større og skabe denne vækst, uden at skulle gennem introduktionsfasen med hvert enkelt produktområde. Folk skal forbinde deres Fleggaard med kvalitet, om det så er ... Køb adgang for at læse mere

Fleggaard, strategisk og konkurrencemæssig situation

[11]
Bedømmelser
 • 19-04-2012
  Givet af GS-elev på 1. år
  Opgaven er meget velskrevet og dækker mange af aspekterne. Dog er nogle af bilagene en lille smule utilstrækkelige og kræver en del mere opslag. Meget god hvis man er på bar bund.
 • 05-12-2010
  Enorm god opgave, og meget meget lang!!! Hele opgaven var en form for inspiration, men lang at komme igennem.
 • 13-02-2014
  godt at man kan finde den opgave man lige har brug for så hurtigt :) intet manlger det er perfekt :D
 • 05-12-2013
  god inspiration til ens egen opgave