SOP: Apple på det Danske Marked i Afsætning og Engelsk

 • HHX 3. år
 • SRP (Engelsk A, Afsætning A, SOP)
 • 7
 • 28
 • 4927
 • PDF

SOP: Apple på det Danske Marked i Afsætning og Engelsk

SOP som omhandler Apple på det danske marked, og opgaven er udarbejdet ved brug af fagene Afsætning A og Engelsk A - i mit SOP gennemgår jeg virksomhedens historie, og undersøger særligt det amerikanske marked med samt Apple's position på dette i forhold til det danske. Jeg kigger bl.a. på de 4 p'er for Apple, og deres parametermix.

Studienets kommentar

Studieområdeprojekter på hhx hed tidligere studieretningsprojekter (SRP). Eksemplet her er skrevet som et SRP. Der er enkelte forskelle mellem de to opgavetyper. I dag skal du fx ikke skrive et engelsk abstract, men et resumé på dansk. De fleste krav er dog ens, så du kan sagtens bruge eksemplet til at få gode idéer til dit SOP.

Den bedste måde at bruge eksemplet er ved at bruge SOP-bogen sideløbende. SOP-bogen er opdateret på alle de nye regler, så du er sikker på at leve op til alle krav.

Indhold

Indledning 2
Generelt om Apple 3
Apple på det danske marked 4
Parametermix 4
Product 5
Price 6
Place 7
Promotion 7
Apple på det amerikanske marked 8
Parametermix 8
Product 8
Price 9
Place 10
Promotion 10
Forskelle på det danske og amerikanske marked 11
Kultur forskelle på det danske og amerikanske marked 12
S-O-R modellen 13
Terpstras kultur model 14
Påvirkning af parametermix 16
Apple som brand 17
Konklusion 19

Uddrag

"Indledning:

For at gøre min opgave let og overskueligt vil jeg starte ud med at belyse Apples generelle forhold. Heriblandt deres markedsandel og konkurrence situation i Danmark og resten af verden, for at give et bedre overblik af hvor og hvem Apple er, som virksomhed.

Derefter vil jeg i min opgave fokusere på Apples parametermix på det danske marked såvel som på det amerikanske marked, for derefter at kunne lave en fyldest gørende analyse af forskellen mellem Apples måde at ”brande” sig på. Herunder vil jeg gøre brug af elementer fra S-O-R modellen.

I min analyse vil jeg lægge vægt på at analysere de kulturelle forskelle, der er mellem det amerikanske marked og det danske marked. Herunder vil jeg indbringe Terpstras kultur model som den vigtigste. Efter min analyse vil jeg diskutere og vurdere, om forskellene har indflydelse på Apples samlede parametermix."... Køb adgang for at læse mere

SOP: Apple på det Danske Marked i Afsætning og Engelsk

[7]
Bedømmelser
 • 14-03-2011
  jeg har slet ikke det emne, men den er god som model til hvordan den skal opstilles
 • 15-03-2012
  Fin opgave - der er nogle gode ting iblandt
 • 12-11-2013
  God til inspiration :)
 • 09-10-2012
  god opgave. kunne godt bruges..