Matematik B HF - 1. juni 2018

Her er Studienets besvarelse af eksamenssættet fra den skriftlige eksamen i matematik B på HF d. 1. juni 2018 under den nye ordning.

Delprøve 1

Den første delprøve består af 8 opgaver med i alt 12 delopgaver. Opgaverne skal løses uden brug af andre hjælpemidler end den centralt udmeldte formelsamling til HF B (januar 2018) [Klik her for at hente formelsamlingen].

Vi har lavet to løsninger til hver opgave. Den ene løsning er lavet, så den ligner en eksamensbesvarelse, mens den anden løsning indeholder ekstra forklaringer og henvisninger til de formler i formelsamlingen, som vi har brugt.

Delprøve 2

Den anden delprøve består af opgave 9 - 14. Når du løser opgaverne i delprøve 2, må du bruge alle hjælpemidler.

Vi har brugt WordMat til at løse opgaverne. Husk at begynde din besvarelse med en sætning, hvor du forklarer hvilket CAS-værktøj, du har brugt til at løse opgaverne.

Mange af opgaverne i eksamenssættet kan løses med de metoder, der er gennemgået i Matematik med hjælpemidler - Guide. Hvis en opgave kan løses med en af metoderne i guiden, så er der et link til metoden sammen med vores løsning. Hvis du er i tvivl om, hvordan du kan løse en opgave, så anbefaler vi, at du prøver at løse opgaven ved at bruge den metode, vi henviser til, inden du kigger på vores løsning.

Her får du et uddrag af vores besvarelse af opgave 3b:

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind

Matematik B HF - 1. juni 2018

[1]
Bedømmelser
  • 06-11-2020