C-niveau (HF nf)

På de næste sider finder du vores vejledning til den mundtlige eksamen i nf (den naturfaglige gruppe: Biologi, Kemi og Geografi). 

Hvis du har nf, skal du op til to mundtlige prøver:

 

Her kan du læse et uddrag fra siden om den interne flerfaglige prøve

...

Du skal først lave en skriftlig opgave

For at få lov til at gå til eksamen, skal du lave en skriftlig opgave med en problemstilling, der involverer alle tre fag. Opgaven skal normalt ikke være på mere end 5 sider, og opgaven skal indeholde flere bilag. Selve opgaven har ingen betydning for din karakter, men opgaven danner grundlag for eksaminationen. Normalt vil skolen afsætte timer til, at du kan få vejledning af dine lærere. Du får dog hverken karakter eller feedback på opgaven, når du har afleveret den.

Sådan foregår eksamen

Der vil være 4 lærere til selve eksamen: Din kemilærer, din biologilærer, din geografilærer og en censor. Censor er dog også lærer på din skole.

Eksamen foregår ved, at du sidder ved et bord sammen med de 4 lærere. I denne eksamen er det ikke normalt at stå ved tavlen.

Officielt varer eksamen 24 minutter, men i praksis vil det normalt kun vare 20 minutter, da der også skal afses tid til at afgive karakter...

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind