Under eksaminationen

Du skal være 90 minutter i lab

Efter du har trukket dit spørgsmål og set i 10 minutter på bilagene, skal du være i lab i 90 minutter. Selve eksaminationen varer altså 90 minutter. Langt det meste af tiden, står du dog i fred og ro med dit forsøg.

Din lærer har formentlig øvelsesvejledningen klar til dig

Der er faktisk ikke krav til, at din lærer har øvelsesvejledningen til dit forsøg klar til dig. Det er dog rigtig dårlig stil, hvis din lærer ikke har en øvelsesvejledning klar til dig, så det mest sandsynlige er, at du sammen med det trukne eksamensspørgsmål, modtager en øvelsesvejledning. For at være på den sikre side, anbefaler vi dog, at du også selv har øvelsesvejledningerne med.

Lærer og censor cirkulerer rundt i lokalet

Når du går i gang med forsøget, vil du ikke straks blive overfaldet af lærer og censor med en masse spørgsmål. Du får lov til stille og roligt at sætte forsøget i gang. Lærer og censor cirkulerer i rundt i lokalet i løbet af de 90 minutter, og vil ind i mellem stille dig spørgsmål til forsøget, bilagene og det teoretiske.

Du må gerne kigge i noter, bøger og så videre

Mens du er i gang med forsøget, må du gerne kigge i dine normale hjælpemidler som bøger, noter, vejledninger, rapporter, journaler og databogen. Du må dog ikke gå på nettet.

Hvis forsøget går galt med mere ..

Da du også vil blive vurderet på dine laboratoriefærdigheder, er det naturligvis ikke positivt, hvis dit forsøg går galt. Bemærk dog, at det langt fra er en katastrofe, hvis forsøget ikke bliver vellykket. Det er nemlig en del af dagligheden som kemiker, at forsøg går galt, så hvis du er i stand t...

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind