Teknologianalyse - McDonald's
- HTX 2. år
- Teknologi B
- Ingen givet
- 10
- 2493
Projekt: Teknologianalyse - McDonald's
Da Dette projekt handlede om et virksomhedsbesøg, besluttede vi os for at kigge forbi Mc Donalds i Slagelse for at lave en teknologianalyse. Da mange mennesker nok afskyer maden fra Mc Donalds valgte vi at kigge lidt nærmere på indholdet i deres mad og lave en dyberegående analyse af selve restaurants kæden, med Quarter Pounderen som produkt.
Indhold
Hvad er en teknologianalyse?
Hvad er teknologivurdering?
Miljøvurdering
Hvor var vi?
Om Mc Donalds
Teknologianalyse
Miljø
Produktet
”Opskrift”:
Leverandører:
De 10 hurtige:
Virksomhedsanalyse – Mc Donalds
Konklusion
Uddrag
Den første McDonald's restaurant åbnede den 15. april 1955. Det skete da Ray Kroc åbnede sin egen restaurant i brødrene Dick og Mac McDonald’s lille kæde af hamburgerrestauranter i byen Des Plaines lidt uden for Chicago i staten Illinois. Allerede året efter etablerede Ray Kroc McDonald's Corporation, og i 1958 - efter kun tre år i branchen - havde han solgt de første 100 millioner hamburgere! I 1959 åbnede han sin restaurant nummer 100 og to år senere købte han de to brødre ud for 2,7 millioner dollars.
I Danmark er der 96 restauranter, og i hele verden ... Køb adgang for at læse mere Allerede medlem? Log ind