SOP om Coca Cola i Afsætning A og Dansk A

 • HHX 3. år
 • Afsætning A, Dansk A, SOP
 • 12
 • 22
 • 7436
 • PDF

SOP om Coca Cola i Afsætning A og Dansk A

SOP om virksomheden Coca Cola Company med Afsætning A som hovedfag og Dansk A som bifag.

Projektet indeholder en beskrivelse af Coca Colas overordnede strategier og mål, en analyse af Coca Colas anvendelse af promotionparametre, en reklameanalyse af en trykt reklame og en vurdering af Coca Colas fremtidige promotionstrategi samt et forslag til en promotionkampagne på det danske marked.

Studienets kommentar

Studieområdeprojekter på hhx hed tidligere studieretningsprojekter (SRP). Eksemplet her er skrevet som et SRP. Der er enkelte forskelle mellem de to opgavetyper. I dag skal du fx ikke skrive et engelsk abstract, men et resumé på dansk. De fleste krav er dog ens, så du kan sagtens bruge eksemplet til at få gode idéer til dit SOP.

Den bedste måde at bruge eksemplet er ved at bruge SOP-bogen sideløbende. SOP-bogen er opdateret på alle de nye regler, så du er sikker på at leve op til alle krav.

Indhold

Indledning
Overordnede mål
Vækststrategier
Konkurrencestrategier
Promotionparametrene
Reklameanalyse
Coca Cola Zero reklame
Fremtidige vækststrategier
Fremtidig konkurrencestrategi
Fremtidig Promotionstrategi
Forslag til Promotionkampagne på det danske marked
Promotionkampagne
Konklusion
Abstract
Kildeliste

Uddrag

"Indledning:
Den 8. maj 1886 i Atlanta, opfandt apotekeren John Styth Pemberton Coca Colaen. John fandt hurtigt ud af at Coca Colaen smagte anderledes og godt, og at mange mennesker i området efterspurgte den. John var ikke en særlig god forretningsmand, men han gav Coca Cola Company livsgnisten, som hans efterfølgere gjorde til verdens mest kendte varemærke, med en brandværdi på 44 mia. USD i 2007.

Derudover er Coca Cola Company verdens største læskedrikvirksomhed og er markedsleder i de fleste lande. Allerede i 1895 blev Coca Colaen solgt over hele USA og i 1939 kunne den købes i hele 44 lande.

Virksomhedens promotion har i årenes løb udviklet sig eksplosivt fra håndmalede skilte i butikkerne i byen Atlanta i 1886, til de enorme summe som, virksomheden i dag investerer på reklame, sales promotion, on-line markedsføring mm.

På baggrund af min beskrivelse af Coca Colas nuværende overordnede mål og strategier, vil jeg foretage en analyse af virksomhedens anvendelse af promotionparametre. Endvidere vil jeg i analysen indarbejde en reklameanalyse af en trykt reklame fra promotionkampagnen for Coca Cola Zero.

Til denne analyse vil jeg bruge analyseredskaber fra dansk A, afsætning A samt markedskommunikation C. Til sidst vil jeg vurdere virksomhedens fremtidige promotionstrategi og komme med mit eget forslag til en promotionkampagne på det danske marked."... Køb adgang for at læse mere

SOP om Coca Cola i Afsætning A og Dansk A

[39]
Bedømmelser
 • 31-01-2014
  opgaven i sig selv er okay god, kunne godt trænge til lidt mere finskrivning men ellers et okay udgangspunkt opgaven hjalp mig med at sætte tingene i overskuelig rækkefølge.
 • 10-10-2010
  Udemærket opgave til selv at kunne komme igang med sin egen, hvis man er kørt fast. (Det skal siges at jeg brugte den til at skrive om noget andet end Coca-Cola.)
 • 12-12-2014
  lækkert det kan bruges mange tak
 • 19-01-2014
  Rigtig god opgave. God inspiration