Opgave 1

Karakteriser virksomheden STATE Drinks. Inddrag bilag 1, 2, 3 og 4. Besvarelsen må maksimalt fylde 2.400 anslag inkl. Mellemrum.

I opgave 1 bliver du bedt om at lave en karakteristik af virksomheden STATE Drinks ud fra fire bilag. Vi starter med at gennemgå de fire bilag, hvorefter vi guider dig igennem, hvad der er relevant at komme ind på i din karakteristik.

Bilagene

Bilag 1

I bilag 1 fortæller stifter og kommerciel direktør for STATE Drinks Jon Andersen sammen med salgsdirektøren Danny om virksomheden STATE Drinks.

Vi får at vide, at virksomheden havde break-even, det vil sige et positivt resultat, for første gang i 2020. Andersen beretter, at virksomheden vækster og er på vej på nye eksportmarkeder.

Danny fortæller, at han har været med i virksomheden siden 2018 og at han har ansvaret for salg til danske kæder og grossister, ansvaret for salgsteamet samt virksomhedens partnere på eksportmarkeder. Danny har en baggrund fra Red Bull og tobaksbranchen.

Vi får også information om, hvordan virksomheden er organiseret. STATE Drinks består af 11 mennesker. Det er ikke STATE selv, der står på fabrikken og producerer deres energidrik eller står for logistikken. Den del har virksomheden outsourcet. Produktionsfaciliteterne er i Brande, mens lageret er i Horsens.

Bilag 2

I bilag 2 bliver det beskrevet, at STATE Drinks i 2020 har overskud for første gang, hvilket er et år før virksomheden havde estimeret, at det ville ske. Stifter Jon Andersen udtaler, at det primære fokus har v...

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind