Hjælp til Afsætning

Her finder du hjælp til Afsætning A og B på HHX.

Du kan f.eks. finde hjælp til næsten alle dele af pensum i vores samling af noter, og du kan finde hjælp til mundtlig og skriftlig eksamen i vores eksamensvejledninger til Afsætning.

Skriftlige opgaver

Hvis du har Afsætning på A-niveau, så skal du løbende løse skriftlige opgaver. Du kan finde inspiration til dine opgaver i vores store samling af besvarelser af tidligere eksamensopgavervirksomhedsanalyser og brancheanalyser.

Du kan finde inspiration til at bruge Afsætning i de større skriftlige opgaver i vores store samling af SRO'er og SRP'er. Hvis du er begyndt på HHX i 2017 eller senere, så skal du skrive SOP i stedet for SRP. De to opgaver minder meget om hinanden, og du kan derfor sagtens finde inspiration til dit SOP i vores samling af SRP'er.

Skriftlig eksamen og terminsprøver

Hvis du har Afsætning på A-niveau, så kan du komme til skriftlig eksamen i faget. Du kan finde hjælp i vores vejledning til skriftlig eksamen i Afsætning. Vi hjælper dig med at få det optimale ud af forberedelsestiden og selve eksamenssituationen. Vi gennemgår også de forskellige opgavetyper, du kan støde på til skriftlig eksamen.

Du kan også komme til terminsprøve i Afsætning. Terminsprøven foregår ligesom den skriftlige eksamen, så du kan bruge vores vejledning til skriftlig eksamen, når du forbereder dig til terminsprøven.

Mundtlig eksamen

Du kan komme til mundtlig eksamen i Afsætning på både A- og B-niveau. I vores vejledning til mundtlig eksamen i Afsætning får du gode råd til, hvordan du forbereder dig bedst muligt til eksamen. Vi hjælper dig desuden med at forstå kravene til eksamen og med at præstere bedst muligt til selve eksamen.