La basura está de moda

Her kan du se vores opgavehjælp til eksamenssættet til den digitale eksamen i Spansk A på HHX fra 28. maj 2019. Sættet handler om bæredygtig mode og genbrug af materialer og har titlen "La basura está de moda". 

I opgavehjælpen viser vi dig både de rigtige svar til delprøve 1 og forklarer vores valg. Vi foreslår også hvordan du kan tilgå de enkelte opgaver. Til delprøve 2 giver vi dig eksempelbesvarelser til både opgave 1 og opgave 2. Vi hjælper dig også med at læse og forstå sættets fire tekster.

Læs også vores vejledning til den skriftlige eksamen i Spansk A på HHX.

Her kan du se et kort uddrag af en af eksempelbesvarelserne i vores opgavehjælp:

Besvarelse 1 – Tekst fra delprøve 1 + Tekst B

Her har vi lavet et eksempel på en besvarelse af delprøve 2, hvor vi har inddraget teksten fra delprøve 1, og brugt den som baggrundsinformation om Javier Goyeneche og hans firma, og taget udgangspunkt i det for at fortælle vores holdning til det. Derudover har vi inddraget Tekst B, og diskuteret en af de udfordringer ved bæredygtig produktion, som han nævner. Vi har valgt kun at inddrage én tekst ud over den obligatoriske Tekst A fra delprøve 1, for at du kan se et eksempel på en besvarelse, hvor vi har koncentreret os om mindre tekstmateriale.

Cambios para el medio ambiente

Hola a todos 

En los últimos meses he querido (perfektum) hacer cambios en mi vida porque me preocupo por el medio ambiente y nuestro planeta. En mi grupo de amigos me he dado cuenta de que todos compramos mucha ropa, y muchas veces la tiramos después de poco tiempo. Esto daña el medio ambiente y los ecosistemas mucho.

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind

La basura está de moda

[2]
Bedømmelser
  • 03-11-2022
    Givet af HHX-elev på 3. år
  • 16-01-2021